|
|
|
|
|
|
Moderatorzy: Kokos, Monika, Kama
przez Valka » Śr mar 10, 2010 7:29 am
Pewnie wyczerpał cały zapas węgla na rozpałkę swojego wewnętrzengo ognia  . Jak dowiozą nowy skład to wróci xD.
Z pieprzenia głupot orgazmu nie będzie.
-

Valka
-
-
przez soniszczak » Pt mar 12, 2010 4:59 pm
Psyt, iskierka zgasła 
-

soniszczak
-
-
przez Princess Maron » Pt mar 12, 2010 6:48 pm
No words, no wishes. Because my lifelong dream came true. / Yags
Winter Olympics '02
-

Princess Maron
-
-
przez twitti » Pn maja 03, 2010 10:31 pm
Jak się nazywają zawody, w których ma startować?
-
twitti
-
-
przez michellekwan » Wt lip 20, 2010 4:12 pm
Z tego co słyszałam teraz jest choreografem Daisuke Takahashiego.
-
michellekwan
-
-
przez Valka » Wt lip 20, 2010 4:48 pm
Ja tylko wiem, że Lambiel wychoreografował mu program pokazowy, ale czy jest choreografem w 100% to nie wiem... Jak dla mnie ten program zrobiony przez Lambiela dla Daisuke to tragedia. Dai-chan jeździł tak dynamicznie, a tu nagle jakieś typowo stefanowe smęty do orżnietej z każdej strony Amelii... Jeszcze brakowało mu białych bobków dyndających z koszuli, to byłby wypisz wymaluj japoński Lambiel xP. Dramat.
Z pieprzenia głupot orgazmu nie będzie.
-

Valka
-
-
przez Ziggy » Śr lip 21, 2010 7:51 pm
Lambiel ulozyl Takahashiemu program pokazowy oraz jeden z programow do konkurencji (nie wiem czy krotki czy dowolny). Ten pokazowy rowniez zupelnie mi sie nie podoba. Moim zdaniem to jest swietny program ale swietny program dla Lambiela. Nie dla Daisuke, ktory ma zupelnie inny styl. Ale program do konkurencji ma byc inny i jakis totalnie odjechany (cos o jakims potworze ktory z czymstam walczy i w ogole jakis odjazd  ) wiec miejmy nadzieje ze bedzie dobrze. 
-
Ziggy
-
-
przez Haley452 » Cz lip 22, 2010 7:33 pm
Valka napisał(a):Jeszcze brakowało mu białych bobków dyndających z koszuli, to byłby wypisz wymaluj japoński Lambiel xP. zawsze się zastanawiałam, dlaczego nikt nigdy nie zwrócił uwagi na te dyndające mu na koszulce ogigle ale tak na poważnie to z ciekawości włączyłam sobie przed chwilą ten program i osz kurdę, on zrobił z Daisuke swojego sobowtóra. W niektórych momentach aż chciało mi się śmiać, takie "stephanowe" to wszystko było. Nawet ciuchy podobne do tych, w jakich Lambiel często jeździł. Generalnie tak jak powiedział Ziggy - program ładny, ale do niego zupełnie nie pasuje. Tzn. wydaje mi się, że Takahashi byłby nawet w stanie pojechać śliczny program do tej muzyki, ale program, który byłby bardziej w jego stylu.
"what would you rather have, peace or freedom?"
-

Haley452
-
przez Svietka » Pt lip 23, 2010 10:46 am
Haley452 napisał(a):Valka napisał(a):Jeszcze brakowało mu białych bobków dyndających z koszuli, to byłby wypisz wymaluj japoński Lambiel xP.
o mamusiu, pamiętam te bobki  faktycznie, nikt ich nie skomentował, nawet Pan Babiarz muszę sobie obejrzeć ten pokaz Daisuke. Ale jeśli jest tak jak mówicie, że program ułożony pod Stefa to niech lepiej Daisuke uważa...i choć ja sama należę do zwolenników stylu Stefa jednakże nie lubię kopiowania na siłę.
-
Svietka
-
przez michellekwan » Pt lip 23, 2010 11:47 am
Widziałam przed chwilą ten nowy program Daisuke- nigdy nie byłam jego fanką, ale ten program podoba mi się chyba najmniej ze wszystkich. Poszedł w te same klimaty co Mao- zrobiła się z niego balerina 
-
michellekwan
-
-
przez michellekwan » Pt lip 23, 2010 11:50 am
No a tak w ogóle to dziwię się ze kończy karierę akurat teraz, kiedy (o ile dobrze pamiętam) Mistrzostwa Europy są w Szwajcarii
-
michellekwan
-
-
Powrót do Łyżwiarstwo wyczynowe - personalia i inne wiadomości