|
|
|
|
|
|
Moderatorzy: Kokos, Monika, Kama
przez Morgan » N mar 07, 2010 4:54 pm
A istnieją może jakieś filmiki z kategorii solistów lub solistek ? (poza tym jednym)  Miło by było coś takiego obejrzeć.
-

Morgan
-
przez Jolka » N mar 07, 2010 5:09 pm
Wyniki są już na stronie PZŁF!
jb
-
Jolka
-
przez Czarek » N mar 07, 2010 10:14 pm
Jolka napisał(a):Wyniki są już na stronie PZŁF!
oraz macierzystej MKŁ;)
-
Czarek
-
-
przez ewkaklo » Pn mar 08, 2010 11:19 am
Niebawem podam linki do występów solistek tych dorosłych  Pozdrawiam
-

ewkaklo
-
-
przez ewkaklo » Pn mar 08, 2010 2:50 pm
-

ewkaklo
-
-
przez Father » Wt mar 09, 2010 10:40 pm
Gratuluję udanej imprezy i pozdrawiam uczestników. Dobra robota Pani Jolu! 
?ycie jest piekne tylko czasem wina brak
-

Father
-
przez kamilou » N mar 14, 2010 2:55 am
ewkaklo napisał(a):Jutro będą kolejne.
Czekamy, czekamy. Apetyt rośnie w miarę jedzenia  .
-

kamilou
-
przez Annika » N mar 14, 2010 12:50 pm
Filmiki są dodane na Youtube; trzeba rozwinąć "więcej od: ewkaklo" i wyświetli się lista wszystkich. ps. rzeczywiście czekałeś do póóóóźna 
-
Annika
-
przez kamilou » N mar 14, 2010 1:51 pm
Annika napisał(a):Filmiki są dodane na Youtube; trzeba rozwinąć "więcej od: ewkaklo" i wyświetli się lista wszystkich. ps. rzeczywiście czekałeś do póóóóźna 
Dzięki za odp., oczywiście sprawdzałem wszystkie, ale jak dla mnie mało ich, jeśli chodzi o występy amatorów  .
-

kamilou
-
przez czerteziki » Pn mar 15, 2010 9:56 pm
Bzycia napisał(a):Janek napisał(a):czerteziki napisał(a):Co do kolejności Pań to ...
Monika z Gliwic Druga cytując Faith "ta laska w czarnej ażurowej kiecce" czyli Ewa z Torunia z Łodzi Ewa, Ania? właśnie tu mam sprzeczne informacje...Jak może być Ania skoro w rozpisce nie było mowy o żadnej startującej Ani Justyna Doroz Monika Szubert Kamila Cholawska
Też tak to zapamiętałem. Druga była Ewa Kłodzińska z Torunia, a trzecia...możliwe, że zgłosiła się w ostatniej chwili i nie ma jej na publikowanej na forum liście startowej. Miała b. pięknie od strony aktorskiej pojechany program n.t. "wejście do domu duchów" czy też "wizyta u rodziny Adamsów". Sprawiało to wrażenie wręcz profesjonalizmu, choć mało było trudniejszych elementów technicznych (skoki, piruety). Wydaje mi się, że jest to była zawodniczka, spełniająca regulaminowy wymóg 10 - letniej karencji.
Trzecia była Katarzyna Żakowska - była zawodniczka i obecna sędzina, która przez cały dzień sędziowała dziewczynki i chłopców z klasy wstępnej.W trakcie dekoracji amatorów Pani Jola powiedziała, że Pani Kasia zdecydowała się wystartować w ostatniej chwili. Wszystkim amatorom gratuluję pięknych występów - byliście wspaniali. Fantastycznie się Wam kibicowało. Jestem pełna podziwu dla Waszych umiejętności.
Sama postać znana choćby z łódzkiego walleya.... pamiętam jak próbowała mi wytłumaczyć ideologie piruetów.... Sędzina to też wiem.... Ale imię i nazwisko było mi obce...
-

czerteziki
-
przez Ziggy » N mar 28, 2010 1:16 am
Niestety z powodu zajec (nienawidze mojego planu w tym semestrze  ), nie moglem przyjechac na zawody ale chce bardzo serdecznie podziekowac Pani Joli za organizacje tych zawodow. Ciesze sie ze byly az tak udane, gratuluje wystepow i mam nadzieje ze to tylko poczatek i "oficjalne" lyzwiarstwo amatorskie w koncu wystartuje u nas. Teraz czas na PZLF, warto by bylo jakos to "sformalizowac" bo zawodnicy musza miec "nadanie" zwiazku zeby wystapic na zawodach ISU w Obertsdorfie co mam nadzieje kiedys nastapi. 
-
Ziggy
-
-
przez Monika » Cz kwi 01, 2010 8:15 pm
Z bardzo dużym opóźnieniem, ale wreszcie w sekcji Pliki umieściłam swoje nagrania, ale nie wiem czy jeszcze w ogóle potrzebnie, bo widzę, że impreza miała świetny coverage 
-
Monika
-
-
przez Jolka » N kwi 04, 2010 7:33 pm
Życząc wszystkim miłych Świąt w imieniu MKŁ i swoim chciałam już zaprosic do Łodzi na następne zawody amatorów. Tradycyjnie w grudniu organizujemy Zawody Mikołajkowe. W tym roku planujemy je w dniach 3-5 grudnia z konkurencją dla amatorów w niedzielę. Wymaga to jeszcze potwierdzenia terminu i wpisania do kalendarza imprez PZŁF, ale takie mamy plany i myślę, wszystko się uda. Pozdrawiam Jola Baryła
jb
-
Jolka
-
Powrót do Łyżwiarstwo w Polsce